Saturday, 18 November 2017
Home arrow Archives arrow Посещения 2006 г.
Посещения 2006 г. Print E-mail

Посещение на заместник-министър председателя Даниел Вълчев в Лондон
Заместник-министър председателят и министър на образованието и науката Даниел Вълчев взе участие в международния семинар Moving Young Minds, който се проведе в периода 19-20 януари 2006 година в Лондон.

Посещение на председателя на Комисията по икономическа политика на ПАСЕ
Председателят на Комисията по икономическа политика на Парламентарната асамблея на Европа (ПАСЕ) Евгени Кирилов взе участие в заседание на Комисията, което се проведе в Лондон в периода 19-20 януари 2006 г.

Посещение на министър Ивайло Калфин в Лондон
В периода 31 януари - 1 февруари 2006 г. заместник-министър председателят и министър на външните работи Ивайло Калфин бе на посещение в Лондон за участие в конференция на министерско равнище, посветена на възстановяването на Афганистан. Той бе придружаван от заместник-министъра на външните работи Феим Чаушев.

Посещение на министър Джевдет Чакъров в Лондон
На 4-5 февруари 2006 г. министърът на околната среда и водите Джевдет Чакъров участва в работна среща на Европейската либерална партия в Лондон.

Посещение на министър Радослав Гайдарски в Лондон
Министърът на здравеопазването Радослав Гайдарски посети Лондон за участие в заседание на Групата за партньорство по Ирак, което се проведе в периода 20-24 февруари 2006 г.

Посещение на парламентарна делегация в Лондон
В периода 6-11 март 2006 г. делегация от народни представители на “Коалиция за България”, “Национално движение Симеон Втори”, “Движение за права и свободи”, Обединени демократични сили” и “Демократи за силна България” посетиха Лондон за участие в програма за обучение.

Посещение на заместник-министъра на финансите Нахит Зия в Лондон
В периода 24-29 април 2006 г. заместник-министърът на финансите Нахит Зия осъществи работно посещение в Лондон.

Посещение на заместник-председателя на Парламентарната група на ДПС
В периода 24-27 април 2006 г. народният представител Ремзи Осман бе на посещение в Лондон за участие в семинар, в качеството му на заместник-ръководител на Делегацията на Народното събрание в Асамблеята на ЗЕС.

Посещение на министър Пламен Орешарски в Лондон
В периода 20-23 май 2006 г. министърът на финансите и гуверньор на България в Европейската банка Пламен Орешарски взе участие в срещата на гуверньорите на ЕБВР.

Посещение на заместник-министъра на финансите Георги Кадиев
Делегация, начело със заместник-министъра на финансите Георги Кадиев взе участие в семинар под надслов “Заплахите от организирана престъпност при събиране на приходите”, който се проведе в Лондон в периода 28 май -1 юни 2006 г. в Лондон.

Посещение на кмета на София Бойко Борисов
На 26-28 юни 2006 г. кметът на София Бойко Борисов участва в европейски икономически форум за недвижимо имущество, който се проведе в Лондон.

Участие на заместник-министъра на земеделието и горите в The Royal Show
Заместник-министърът на земеделието и горите Стефан Юруков взе участие в ежегодното Кралско представяне на британското земеделие, което се проведе в периода 3-5 юли 2006 г. в Обединеното кралство.

Посещение на заместник-министър председателя Ивайло Калфин
На 18-20 юли 2006 г. заместник-министър председателя и министър на външните работи осъществи официално посещение във Великобритания.

Посещение на кмета на град София
На 17-19 юли 2006 г. кметът на София Бойко Борисов бе на посещение в Лондон. В рамките на визитата си той изнесе реч пред Камарата на общините на британския парламент.

Посещение на председателя на ОДС в Лондон
В периода 1-4 октомври 2006 г. за участие в Конференцията на Консервативната партия на Великобритания в Лондон бе председателят на Обединените демократични сили Петър Стоянов.

Посещение на главния прокурор на Република България
На 22-24 ноември 2006 на работно посещение в Обединеното кралство бе главният прокурор Борис Велчев.

 
< Prev   Next >