Sunday, 22 October 2017
Home arrow Archives arrow Семинар „Икономическа и правна среда за инвестиции в България”
Семинар „Икономическа и правна среда за инвестиции в България” Print E-mail

На 30 май 2007 г. в българското посолство в Лондон се проведе семинар на тема “Икономическа и правна среда за инвестиции в областта на отдиха, туризма и недвижимата собственост в България”.

В събитието, организирано от посолството, взеха участие над 80 представители на международни, британски и български компании, частни инвеститори, консултанти, представители на финансови и правни институции, туристически и други заинтересовани организации, и дипломатическия корпус.

Съвременната икономическа и инвестиционна среда в България след приемането й в Европейския съюз бе представена от съветника по търговско-икономическите въпроси в посолството Пламен Димитров.

                                                    

Компаниите „Главболгарстрой”, „ZProperties” и „Florimont” запознаха участниците с възможностите на българския строителен бранш, а фирмата „Balkan Holidays UK” рекламира туристическата сфера.

Презентации по въпросите на законодателството, икономическата и данъчна среда, финансирането и банковото обслужване  направиха също британската фирма „The International Law Partnership”, българската кантора „C&I Legal Partners”, английската централа на „Piraeus Bank”.

По време на приема след семинара за участниците и гостите бе организирана томбола с награди, предоставени от „Austrian Airlines”, „Balkan Holidays”, „Z Properties” и Търговско-икономическата служба на посолството.

 
< Prev   Next >