Sunday, 22 October 2017
Home arrow Archives arrow Представяне на Reed Personnel Services
Представяне на Reed Personnel Services Print E-mail

На 27.06.2007 г. в посолството се състоя представяне на известната британска компания за набиране на човешки ресурси Reed Personnel Services по повод откриването на нейн клон в България.

Историята на компанията датира от 1960 г., а днес съществуват над 300 нейни офиса с повече от 3 000 служители. Създаването на офис в България е в резултат на нарастващото развитие на страната в икономическата сфера след присъединяването й към Европейския съюз. Компанията ще предложи на бизнес организации и граждани в България нов подход при набирането на кадри.

Reed Personnel Services е специализирана в отделни сектори: финанси и банково дело, здравеопазване, инженерство, научни изследвания, технологии и комуникации. Основна цел на офиса в София ще бъде да разкрива пред българите нови шансове за професионална реализация в целия свят. По време на представянето директорът на компнията Джеймс Рийд отбеляза, че присъединяването на България към ЕС е създало много бизнес възможности, чиито положително отражение върху икономиката й ще бъде отчетено в най-кратки срокове. Управителят на българския клон на на компанията Марин Димитров допълни, че интересът на компанията за човешки ресурси Reed към България е бил привлечен от стабилното й развитие и най-вече подема в икономическата активност и чуждестранните инвестиции.

Компанията притежава най-големия уеб-сайт за търсене и предлагане на работа в Европа, който вече има и българска версия: www.reedjobs.bg.

This news in English

 
< Prev   Next >