Saturday, 18 November 2017
Home arrow Archives arrow Посланик Лъчезар Матев бе гост на официалното закриване на програма на Лондонското Сити за България
Посланик Лъчезар Матев бе гост на официалното закриване на програма на Лондонското Сити за България Print E-mail

В присъствието на посланик Лъчезар Матев, ръководители и представители на авторитетни британски институции и участници в програмата от предходните години бе отбелязан краят на програмата на Лондонското Сити за български специалисти от финансовия сектор. Домакин на събитието бе г-н Стюарт Фрейзър, председател на Комисията по политиката на финансиране и разпределение на ресурсите в Лондонското Сити.
Дванадесет български делегати, представители на Министерство на финансите, БНБ, Комисията за финансов надзор и Българската фондова борса, участваха в програма на Лондонското Сити, насочена към новите страни-членки и страни-кандидатки за членство в ЕС. За първи път български представители взеха участие в десетседмична програма, в рамките на която те имаха възможност да се запознаят подробно с работата на британските държавни и финансови институции като Министерство на финансите, AIG, JP Morgan, HSBC и др. Програмата, която стартира през 2003 г., има за цел обмяната на добри практики и изграждането на полезни лични и корпоративни връзки.


 
< Prev   Next >