Saturday, 18 November 2017
Home arrow Archives arrow Посланик Кючуков връчи акредитивните си писма за назначаване като постоянен представител към ММСО
Посланик Кючуков връчи акредитивните си писма за назначаване като постоянен представител към ММСО Print E-mail

Извънредният и пълномощен посланик на Р България в Лондон г-н Любомир Кючуков връчи на генералния директор на Международната мобилна спътникова организация (ММСО) г-н Естебан Пача-Висенте акредитивните писма, с които правителството на Р България го назначава за постоянен представител на страната ни в Международната мобилна спътникова организация със седалище в Лондон.
В рамките на официалната среща капитан Пача-Висенте представи накратко дейността на ръководената от него организация. В отговор, посланик Кючуков увери капитан Пача, че България ще подкрепи кандидатурата му за втори мандат като ръководител на организацията и изрази очакванията си за ползотворно сътрудничество.
От българска страна бе приветстван и ангажиментът на организацията в областта на противодействието на пиратството като бе информирано накратко за задържаните български моряци. Общо бе мнението, че явлението се нуждае от бързи и ефективни действия от страна на международната общност.
В хода на разговора бе обсъдена и предстоящата през месец юли сесия на асамблеята на организацията.

 
< Prev   Next >