Monday, 20 November 2017
Home arrow Archives arrow Българското посолство представи България в Международния благотворителен базар на CFAB в Лондон
Българското посолство представи България в Международния благотворителен базар на CFAB в Лондон Print E-mail

На 11 и 12 май 2010 г. в кметството на община “Кенсингтън” се състоя 51-то издание на Международния благотворителен базар на организацията, който се провежда ежегодно под патронажа на принцеса Александра от британското кралско семейство.
Базарът предоставя възможност за посетителите да се насладят на пъстра панорама от традиционни изделия и храни, автентични музикални изпълнения и танци от над 70 държави, чиито дипломатически представителства взеха участие. България се представи със свой щанд, на който бяха изложени продукти на водещи български козметични фирми, както и традиционни храни, вино и сувенири, осигурени със съдействието на магазин за български стоки „Вентекс - Карлово”, Лондон.
Събитието бе уважено от принцеса Александра, кмета на район „Кенсингтън и Челси”, посланици, акредитирани в Лондон, голям брой жители и гости на града. Средствата, събрани от благотворителния базар, ще бъдат дарени на организацията CFAB - protecting CHILDREN and uniting FAMILIES ACROSS BORDERS, чиято дейност е приоритетно насочено към подпомагането на деца и техните семейства и насърчаване защитата на човешките права.

 
< Prev   Next >