Tuesday, 21 November 2017
Home arrow Archives arrow Прием по повод официалното участие на България в WTM 2010
Прием по повод официалното участие на България в WTM 2010 Print E-mail

Българският посланик във Великобритания Любомир Кючуков и заместник-министърът на икономиката, енергетиката и туризма Иво Маринов дадоха прием в българското посолство в Лондон по случай официалното участие на България на световното туристическо изложение World Travel Market 2010.
С кратки приветствени слова и българското “добре дошли” към гостите се обърнаха и двамата домакини на мероприятието – посланик Кючуков и заместник-министър Иво Маринов.
Сред гостите на приема бяха официалните представители на българските участници в WTM 2010, дипломати, представители на международни организации от туристическата индустрия, британски бизнесмени, членове на неправителствени организации, представители на британски туроператорски фирми, туристически и пътнически агенции, АВТА, Федерацията на туроператорите във Великобритания, LCCI, ВВСС, представители на британски фондове и браншови асоциации, издатели и журналисти от специализираните туристически медии, ежедневници и периодика излизащи във Великобритания, България и Брюксел(ЕС). Те имаха възможност да създадат нови професионални контакти, да споделят виждания за своите успехи и планове за предстоящия нов туристически сезон със свои колеги от бранша.
На гостите на приема бяха подарени малки български сувенири, любезно предоставени от организаторите на българския щанд от МИЕТ на WTM 2010.

 
< Prev   Next >