Tuesday, 21 November 2017
Home arrow Archives arrow Благотворителен концерт в посолството в Лондон с участието на Миро, Лили Йончева и Боби Вълчев
Благотворителен концерт в посолството в Лондон с участието на Миро, Лили Йончева и Боби Вълчев Print E-mail

На 3 декември 2010 г. посолството на Република България в Лондон бе домакин на благотворително тържество, организирано от благотворителната организация „You help”. Събитието се проведе под патронажа на посланик Иван Станчов с подкрепата на Българския Сити клуб в Лондон.
Специално за да подкрепи благотворителната кауза, в Лондон пристигна Миро, който пя повече от час на концерта в българското посолството. За своите многобройни почитатели звездата изпълни някои от своите хитове и любими на българската публика песни. Изпълнението на Миро на „Моя страна, моя България” развълнува присъстващите, които заедно запяха популярната песен на Емил Димитров. За доброто настроение на гостите допринесоха още талантливите български музиканти Лили Йончева и Боби Вълчев.
В своето приветствено слово посланик Любомир Кючуков подчерта, че българското посолство винаги е било съпричастно и отделя специално внимание на благотворителността, като традиционно подкрепя различни благотворителни инициативи. Той изказа благодарност към организаторите, участниците в проявата и всички присъстващи гости за съвместните им усилия в подкрепа на такива блгородни цели.
Събраните от проявата постъпления са предназначени за три проекта, а именно - програмата "Баба за всяко дете" в дом "Другарче" във Варна, рехабилитация на деца със специални нужди и увреждания в "Малката къщичка" във Варна, както и стипендия за професионално обучение на специалисти от екипа на Карин Дом.

 
< Prev   Next >