Thursday, 30 March 2017
Home arrow Events arrow Борса за български студенти и млади специалисти във Великобритания
Борса за български студенти и млади специалисти във Великобритания Print E-mail
На 21 март 2013 г. в Посолството на  Р България в Лондон ще се проведе кариерна борса за български студенти и млади специалисти във Великобритания. Събитието цели да предостави поредна възможност на българските студенти, абсолвенти и млади специалисти за възможностите за кариерно развитие в България. Инициативата и организацията на събитието е на българското студентско общество в Лондонското Училище по Икономика и Политически Науки (London School of Economics). Партньори на събитието са  Българското Посолство в Лондон, групата Bulgarian Professionals UK,  сдружение “Тук-Там” и българските студентски общества в Юнивърсити Колидж и Кинг‘с Колидж”.

Борсата за български студенти и млади специалисти във Великобритания ще отвори врати в 10:00 ч. с кратка церемония, на която представителите на всички участващи фирми ще предоставят основна информация за своите компании, както и перспективите на бизнеса във въпросната сфера.
 
След официалното откриване всяка компания ще отвори свой щанд, на който студентите и млади специалисти ще могат да осъществяват директен контакт. Това ще даде уникална възможност за връзка с някой от най-реномираните работодатели в България, обмяна на информация, биографични данни, насрочване на интервю. Борсата ще бъде отворена през целия ден до 17:00 ч. като студентите ще могат я да посетят в удобно за тях време.
 
Благодарение на усилията на организаторите на проявата на борсата ще участват фирми от различни сфери: финанси, банкиране, потребителски стоки и услуги, информационни технологии, IT консултантски услуги, неправителствен сектор. Сред участниците са:  Обединена Българска Банка, Societe General Expressbank, Kraft Food Bulgaria (Mendelez Int.), IBM Bulgaria, VM Ware Bulgaria, Vivacom (промоционални материали), организация Teach for Bulgaria, сдружение “Тук-Там”.
 
Каним всички заинтересовани да посетят борсата за български студенти и млади специалисти и да се възползват от възможностите, които тя предлага.

За по-подробна информация за това как да потвърдите своето участие моля посетете сайта на  борсата: www.young.bulgarianprofessionals.co.uk или се свържете с организаторите на имейл адрес: This email address is being protected from spam bots, you need Javascript enabled to view it .
 

 
< Prev   Next >