Monday, 24 April 2017
Home arrow Events arrow Информационен ден по трудови и социални въпроси
Информационен ден по трудови и социални въпроси Print E-mail

На 22 април 2017 г. Службата по социални и трудови въпроси към Посолството на Република България съвместно с East European Resource Center организира информационен ден за българската общност в Лондон. Събитието ще стартира в 14.00 ч. и ще се проведе в салоните на българското посолството. В рамките на около два часа ще бъдат засегнати и дискутирани актуални теми, свързани с координация на системите за социална сигурност, процедурата за кандидатстване за удостоверение за постоянно пребиваване, достъп до здравната система на Великобритания и стартиране на самостоятелна заетост на острова.

Информационният ден ще се проведе на български език.

Вход свободен с предварителна регистрация. Моля изпращайте своите заявки за участие на адрес This email address is being protected from spam bots, you need Javascript enabled to view it в срок до 18 април 2017 г. Местата са ограничени.

За допълнителна информация следете на:  http://www.bulgarianembassy-london.org/, както и във фейсбук страницата на Посолството на Република България в Лондон: https://www.facebook.com/bulgarianembassylondon/?ref=ts&fref=ts
 
< Prev   Next >